Landstinget Sörmlands logotyp

Undermeny

Vårdcentralen City

- Eskilstunas närmaste vårdcentral

Byggstök på vårdcentralen City.
Vi bygger en ännu bättre vårdcentral! Vi ber om ursäkt för röran och eventuella byggljud under ombyggnationen. Beräknas klart nov/dec 2014. Tack för ditt tålamod!

HBT-certifikat

Aktuellt

Vad söker du?

  • Till höger på denna sida hittar du våra kontaktuppgifter och självservice-tjänster. I självservicen ingår bland annat receptförnyelse.
  • Söker du information om en särskild mottagning i vårt vårdutbud eller annan patientinformation har vi samlat det viktigaste till vänster.
  • Vill du lista dig hos oss fyller du bara i Hälsovalsblanketten som du kan lämna i reception eller posta till Hälsoval, adressen dit hittar du på blanketten.

1177 vårdguidenSjukvårdsrådgivning dygnet runt

Du vet väl att du kan ringa 1177 dygnet runt för sjukvårdsrådgivning av en distriktssköterska? De har också en hemsida med råd och information om allt från förkylning till allvarligare sjukdomar och andra ämnen som berör din hälsa.

Mina vårdkontakterFörnya recept och andra tjänster i "Mina vårdkontakter"

Våra tidigare e-tjänster har ersatts med "Mina vårdkontakter", självservice-tjänster som vi erbjuder för att underlätta för dig. Till höger hittar du länkar med all information du behöver för att skaffa ett konto och komma igång.

Sörmlands hälsoprogramSörmlands hälsoprogram

 Fyller du 40, 50 eller 60 år under 2014 och har fått en inbjudan till Sörmlands hälsoprogram? Det är en satsning som landstinget gör för att förebygga några av våra största folksjukdomar.

Diplomerad Hälsocentral vårdcentralen City

Diplomerad hälsocentral

Dina levnadsvanor har stor betydelse för din hälsa. Vi är en diplomerad hälsocentral. Vi kan ge dig råd och ett bra stöd om du vill förbättra dina levnadsvanor. Fråga oss om fysisk aktivitet, matvanor, tobak, alkohol och psykisk hälsa.  

Äldre och yngre kvinnaSamordningssköterska för multisjuka och äldre

På vårdcentralen har vi en fast och trygg kontakt för dig som har många möten med vård och omsorg, en samordningssköterska för multisjuka och äldre.

Landstingskatalog 2014

Landstingskatalogen

Katalogen med kontaktuppgifter och patientinformation delades ut till alla hushåll februari 2014. Här kan du ta del av Landstingskatalogen digitalt (PDF).

 

 

Siluetter av människor

Kontakt

Telefon: 016-10 40 01Telefon reception: 016-10 40 72Öppettider: mån-fre 08:00-17:00
Besöksadress: Kungsgatan 39Hitta till ossPostadress: 631 88 EskilstunaFax: 016-10 50 31E-post
VerksamhetschefIrene Bävman FjällVerksamhetschef för Vårdcentralen Kungsgatan Eskilstuna, Irene Bävman Fjäll
Mina vårdkontakter

Vi är ett tryggt val

Vill du komma till oss och vara listad här? Fyll i blanketten.

Hälsoovalsblankett, knapp, rektangel

Vill du veta mer om Hälsoval?

Klicka dig vidare till mer information.

Hälsoval