Landstinget Sörmlands logotyp

Undermeny

Vårdcentralen City

- Eskilstunas närmaste vårdcentral

Med engagerad och professionell personal vill vi på vårdcentralen City ge dig bästa kvalitet vid varje besök. Vi erbjuder trygghet med en fast vårdkontakt för alla åldrar och behov.

Bildkollage VC City

Aktuellt

Vad söker du?

  • Till höger längst upp på denna sida hittar du våra kontaktuppgifter.
  • Om ditt ärende gäller medicinska frågor ring rådgivningen 016-104001 eller använd självservice/1177 Vårdguiden.
  • Här  hittar du information om våra patientavgifter.
  • Söker du information om en särskild mottagning i vårt vårdutbud eller annan patientinformation har vi samlat det viktigaste till vänster.
  • Vill du lista dig hos oss fyller du bara i Hälsovalsblanketten som du kan lämna i reception eller posta till Hälsoval, adressen dit hittar du på blanketten.

1177 vårdguidenSjukvårdsrådgivning dygnet runt

Du vet väl att du kan ringa 1177 dygnet runt för sjukvårdsrådgivning av en distriktssköterska? De har också en hemsida med råd och information om allt från förkylning till allvarligare sjukdomar och andra ämnen som berör din hälsa.

Sörmlands hälsoprogramSörmlands hälsoprogram

 Fyller du 40, 50 eller 60 år under 2014 och har fått en inbjudan till Sörmlands hälsoprogram? Det är en satsning som landstinget gör för att förebygga några av våra största folksjukdomar.

Diplomerad Hälsocentral vårdcentralen CityDiplomerad hälsocentral

Dina levnadsvanor har stor betydelse för din hälsa. Vi är en diplomerad hälsocentral. Vi kan ge dig råd och ett bra stöd om du vill förbättra dina levnadsvanor. Fråga oss om fysisk aktivitet, matvanor, tobak, alkohol och psykisk hälsa.
 

HBT-certifierad vårdcentralLäs mer om vårt HBT-certifikat

Vi är hbt-certifierade, (hbt = homo- bi- och transpersoner). Det innebär ett synliggörande av att en organisation arbetar strategiskt i syfte att erbjuda en god arbetsmiljö för anställda och ett respektfullt bemötande av patienter/klienter/ brukare utifrån ett hbt-perspektiv. 

Äldre och yngre kvinnaSamordningssköterska för multisjuka och äldre

På vårdcentralen har vi en fast och trygg kontakt för dig som har många möten med vård och omsorg, en samordningssköterska för multisjuka och äldre.

  

 

Siluetter av människor

Kontakt

Telefon: 016-10 40 01Telefon reception: 016-10 40 72Öppettider: mån-fre 08:00-17:00
Besöksadress: Kungsgatan 39Hitta till ossPostadress: 631 88 EskilstunaFax: 016-13 78 56E-post
VerksamhetschefMalin SootaluVerksamhetschef för Vårdcentralen City, Malin SootaluTelefon arbete: 016-10 40 72