Landstinget Sörmlands logotyp

Undermeny

Välkommen till vårdcentralen Skiftinge

Adrian Press, barnläkare.

Doktor Adrian Press, barnläkare.

Vi är en medelstor vårdcentral i Eskilstuna och har funnits sedan 1981. Vårdcentralen ligger i norra delen av Eskilstuna, nära bussar och fri parkering med P-skiva.

Cirka 14 000 personer är listade på vårdcentralen Skiftinge och vi är runt 40 personer som arbetar här. Vi är diplomerad hälsocentral för fjärde året i rad. Vi är stolta över att vår personal har hög kompetens och lång erfarenhet och dessutom är flerspråkig.

I lokalerna finns ett apotek som är öppet 9 - 16. Det finns också en Familjecentral med BVC, öppen förskola, mödrahälsovård och socialtjänst. 

Aktuellt

Vad söker du?

  • Till höger på denna sida hittar du våra kontaktuppgifter och självservice-tjänster.
  • Söker du information om en särskild mottagning i vårt vårdutbud eller annan patientinformation har vi samlat det viktigaste till vänster.
  • Vill du lista dig hos oss fyller du bara i Hälsovalsblanketten som du kan lämna i reception eller posta till Hälsoval, adressen dit hittar du på blanketten.

1177 vårdguidenSjukvårdsrådgivning dygnet runt

Du vet väl att du kan ringa 1177 dygnet runt för sjukvårdsrådgivning av en distriktssköterska? De har också en hemsida med råd och information om allt från förkylning till allvarligare sjukdomar och andra ämnen som berör din hälsa.

Sörmlands hälsoprogramSörmlands hälsoprogram

 Fyller du 40, 50 eller 60 år under 2014 och har fått en inbjudan till Sörmlands hälsoprogram? Det är en satsning som landstinget gör för att förebygga några av våra största folksjukdomar.  

 Läs mer om diplomerad Hälsocentral vårdcentralen Skiftinge

Diplomerad hälsocentral

Dina levnadsvanor har stor betydelse för din hälsa. Vi är en diplomerad hälsocentral. Vi kan ge dig råd och ett bra stöd om du vill förbättra dina levnadsvanor. Fråga oss om fysisk aktivitet, matvanor, tobak, alkohol och psykisk hälsa.

Samordningssköterska för äldre och multisjukaSamordningssköterska för multisjuka och äldre

På vårdcentralen har vi en fast och trygg kontakt för dig som har många möten med vård och omsorg, en samordningssköterska för multisjuka och äldre.

 

 

Siluetter av människor

Kontakt

Telefon: 016-10 43 00Telefon reception: 016-10 43 40Öppettider: mån-fre 07:45-17:00
Besöksadress: Skiftinge centrumHitta till ossPostadress: 631 88 EskilstunaFax: 016-10 50 87
VerksamhetschefUlla Mitt HolmVerksamhetschef för Vårdcentralen Skiftinge Eskilstuna, Ulla Mitt HolmTelefon arbete: 016-10 43 24E-post