Landstinget Sörmlands logotyp

Undermeny

Välkommen till Vårdcentralen Linden

Den diplomerade hälsocentralen, som finns på Kullbergska sjukhuset.

Receptionen vc Linden
När du anmäler dig i receptionen hälsas du välkommen av Gitte Karlsson.   

Vi finns på Kullbergska sjukhuset och har nära till fri parkering, busshållsplats och apotek.

Vi är en diplomerad hälsocentral med gymlokal, träningsbassäng och extra fokus på livsstil och hälsa.

Vår barnavårdcentral, som i två i rad har blvit utsedd till den bästa i Landstinget Sörmland, har omtanke för barnens hälsa, trygghet och utveckling.  Se hela vårt vårdutbud.

 

Nyheter!

  •  Vaccinera dig mot TBE. Tidsbokning via telefon måndag, onsdag och torsdag kl 13 -13.30 på telefon 0150-72266 eller dagligen kl 8 - 17  på telefon 0150-722 00. Läs mer på 1177.se

Vad söker du?

  • Till höger på denna sida hittar du våra kontaktuppgifter och självservice-tjänster.
  • Söker du information om en särskild mottagning i vårt vårdutbud eller annan patientinformation har vi samlat det viktigaste till vänster.
  • Vill du lista dig hos oss fyller du bara i Hälsovalsblanketten som du kan lämna i reception eller posta till Hälsoval, adressen dit hittar du på blanketten.

1177 vårdguidenSjukvårdsrådgivning dygnet runt

Du vet väl att du kan ringa 1177 dygnet runt för sjukvårdsrådgivning av en distriktssköterska? De har också en hemsida med råd och information om allt från förkylning till allvarligare sjukdomar och andra ämnen som berör din hälsa.

Mina vårdkontakterFörnya recept och andra tjänster i "Mina vårdkontakter"

Våra tidigare e-tjänster har ersatts med "Mina vårdkontakter", självservice-tjänster som vi erbjuder för att underlätta för dig. Till höger hittar du länkar med all information du behöver för att skaffa ett konto och komma igång.

Sörmlands hälsoprogramSörmlands hälsoprogram

 Fyller du 40, 50 eller 60 år under 2014 och har fått en inbjudan till Sörmlands hälsoprogram? Det är en satsning som landstinget gör för att förebygga några av våra största folksjukdomar.

 

Diplomerad hälsocentralLäs mer om diplomerade hälsocentraler

Dina levnadsvanor har stor betydelse för din hälsa. Vi är en diplomerad hälsocentral. Vi kan ge dig råd och ett bra stöd om du vill förbättra dina levnadsvanor. Fråga oss om fysisk aktivitet, matvanor, tobak, alkohol och psykisk hälsa.

 

Samordningssköterska för äldre och multisjukaSamordningssköterska för äldre och multisjuka

På vårdcentralen har vi en fast och trygg kontakt för dig som har många möten med vård och omsorg, en samordningssköterska för äldre och multisjuka.

 

 

 

Siluetter av människor

 

Kontakt

Telefon: 0150-722 00Telefontider: mån-fre 08:00-17:00
Öppettider: mån-fre 07:45-17:00
Besöksadress: Kullbergska sjukhusetHitta till ossPostadress: Box 110
641 22 Katrineholm
Fax: 0150-722 20E-post
VerksamhetschefEva Mariella EnehammarVerksamhetschef för Vårdcentralen Linden Katrineholm, Eva Mariella EnehammarTelefon arbete: 0150-722 10E-post