Landstinget Sörmlands logotyp

Undermeny

Välkommen till Vårdcentralen Trosa

- Här står patienten i centrum 

Jessica

Hos oss blir du omhändertagen med värme och professionalitet av utbildade och erfarna medarbetare.

Våra lättillgängliga lokaler ligger i ett plan med goda parkeringsmöjligheter. Du är alltid välkommen till oss när du har frågor gällande din hälsa.

Aktuellt

  • Begränsat antal doser av influensavaccin har inkommit. Just nu gäller tidsbokning och endast för riskpatienter enligt medicinsk prioritering.
  • Nu har du tillgång till dina läkarintyg för sjukskrivning via en ny webbtjänst – Mina intyg. Där kan du snabbt, enkelt och säkert hantera dina läkarintyg. Klicka här för att se en informationsfilm!

Vad söker du?

  • Till höger på denna sida hittar du våra kontaktuppgifter och självservice-tjänster.
  • Söker du information om en särskild mottagning i vårt vårdutbud eller annan patientinformation har vi samlat det viktigaste till vänster.
  • Vill du lista dig hos oss fyller du bara i Hälsovalsblanketten som du kan lämna i reception eller posta till Hälsoval, adressen dit hittar du på blanketten.

1177 vårdguidenSjukvårdsrådgivning dygnet runt

Du vet väl att du kan ringa 1177 dygnet runt för sjukvårdsrådgivning av en distriktssköterska? De har också en hemsida med råd och information om allt från förkylning till allvarligare sjukdomar och andra ämnen som berör din hälsa.

Mina vårdkontakterFörnya recept och andra tjänster i "Mina vårdkontakter"

Våra tidigare e-tjänster har ersatts med "Mina vårdkontakter", självservice-tjänster som vi erbjuder för att underlätta för dig. Till höger hittar du länkar med all information du behöver för att skaffa ett konto och komma igång.

Sörmlands hälsoprogramSörmlands hälsoprogram

 Fyller du 40, 50 eller 60 år under 2014 och har fått en inbjudan till Sörmlands hälsoprogram? Det är en satsning som landstinget gör för att förebygga några av våra största folksjukdomar.
 

Samordningssköterska för äldre och multisjukaSamordningssköterska för multisjuka och äldre

På vårdcentralen har vi en fast och trygg kontakt för dig som har många möten med vård och omsorg, en samordningssköterska för multisjuka och äldre.

Landstingskatalog 2014Landstingskatalogen

Katalogen med kontaktuppgifter och patientinformation delades ut till alla hushåll februari 2014. Här kan du ta del av Landstingskatalogen digitalt (PDF).

 

 

Siluetter av människor

Kontakt

Telefon: 0156-535 01Telefontider: mån-fre 08:00-17:00
Telefon reception: 0156-535 03Öppettider: mån-fre 08:00-17:00
Besöksadress: Tomtaklintgatan 2Hitta till ossPostadress: 619 33 TrosaFax: 0156-535 33
VerksamhetschefAnne GenanderVerksamhetschef för Vårdcentralen Trosa, Anne GenanderTelefon arbete: 0156-535 18Mobil: 070-550 24 60E-post

Öppen mottagning för provtagning.

Mån-fre kl. 8.00-11.00 Mån-ons kl. 13.00-15.00

Logotyp för Mina vårdkontakter

Vi är ett tryggt hälsoval

Vill du komma till oss och vara listad här. Fyll i blanketten.

Hälsoovalsblankett, knapp, rektangel