Landstinget Sörmlands logotyp

Undermeny

Psykiatriska mottagningen Eskilstuna

Psykiarisk mottagning Nord

Du ska i första hand kontakta din vårdcentral, men du är också välkommen att själv söka hjälp på mottagningen eller bli remitterad från t.ex. din vårdcentral. Vi har korta väntetider. Vi kan erbjuda olika typer av utredningar och behandlingar till dig med svårare psykiatrisk problematik.

När du kommer till mottagningen görs en individuell vårdplan tillsammans med dig. Dina närstående är också välkomna att delta tillsammans med dig  i din vårdplanering.

Vi är cirka 55 personer som arbetar på mottagningen.
Tillsammans kan vi erbjuda ett brett utbud av behandlingar såsom olika psykoterapiinriktningar, läkemedelsbehandling, psykiatrisk omvårdnad och rehabilitering.

För att nå målen i din vårdplan har vår personal tillsammans med dig ett nära samarbete med olika enheter inom sjukvården, t.ex. din behandlare på vårdcentralen. Samarbete sker också med andra aktörer, t.ex. olika verksamheter inom kommunen eller försäkringskassan.
HBTQ 
Vi är Hbtq certifierade (Homo-, Bi-, Transsexuell samt Queer)
Det innebär att vi arbetar strategiskt för ett respektfullt och inkluderande bemötande av patienter och personal utifrån hbtq-perspektivet där människor oavsett sexuell läggning eller könsidentitet ska få ett likvärdigt bemötande och erbjudas likvärdig vård.  
 

Har du frågor? Välkommen att kontakta oss!

 

Kontakt

Telefon: 016-10 41 62Telefontider: mån-tors 07:30-15:30
fre 07:30-11:30
Öppettider: mån-fre 08:00-12:00
mån-fre 13:00-16:00
Besöksadress: Rademachergatan 38Hitta till ossPostadress: 631 88 EskilstunaFax: 016-14 88 54
EnhetschefYvonne de KloniaVårdenhetschef på Psykiatriska mottagningen Eskilstuna, Yvonne de KloniaE-post