Landstinget Sörmlands logotyp

Undermeny

Vårdcentralen Bagaregatan


Vi är en
hälsodiplomerad vårdcentral - för tredje året i rad! 

Invigning VBA 130530 Annette Palm och Lena Matsson, medicinska sekreterare
I centrum ligger Nyköpings äldsta vårdcentral med nya lokaler från 2013. Här möts du av medarbetare som tar väl hand om dig, och ger dig en god kontinuitet i vården.  Tider för akuta besök erbjuds samma dag. Vi kan erbjuda en fast vårdkontakt om du har behov av det.

 

Aktuellt

  • Hälsoveckan 17-21 oktober
    Klicka på bilden för större format.
Hälsoveckan
  • Nya tider för drop in-vägningar på BVC från och med 2 november, onsdagar kl 10-11.
  • Nu är vi en HBTQ-certifierad vårdcentral!
  • Du vet väl om att du kan boka tid till distriktssköterska eller sjukgymnast via e-tjänsterna på 1177 Vårdguiden? Det är ett praktiskt alternativ till vår ordinarie bokning på telefon.
  • Vi deltar just nu i landstinget Sörmlands projekt Kroniskt Engagerad 2.0. Projektet handlar om att vi tillsammans med våra patienter vill utveckla vården av KOL på vårdcentralen. Läs gärna mer om projektet på landstingets hemsida.

Vad söker du?

  • Till höger hittar du våra kontaktuppgifter och självservice-tjänster.
  • Till vänster har vi samlat den viktigaste informationen om våra olika mottagningar.   
  • Vill du lista dig hos oss? Fyll i Hälsovalsblanketten och lämna den i receptionen. 

Länk till 1177 Vårdguidens hemsida (öppnas i nytt fönster)Sjukvårdsrådgivning dygnet runt

Du vet väl att du kan ringa 1177 dygnet runt för rådgivning av en distriktssköterska? De har också en hemsida med råd och information om allt från förkylning till allvarligare sjukdomar, och andra ämnen som berör din hälsa. 

HBTQ-certifierad RFSL

HBTQ-certifierad vårdcentral

Vi är HBTQ-certifierade (HBTQ=Homo- Bi- Trans-Queerpersoner). Det innebär ett synliggörande av att en organisation arbetar strategiskt i syfte att erbjuda en god arbetsmiljö för anställda och ett respektfullt bemötande av patienter utifrån ett HBTQ-perspektiv.

Grönsakshjärta - SHPSörmlands hälsoprogram

Fyller du 40, 50 eller 60 år under 2015? Då kommer du att få en inbjudan till Sörmlands hälsoprogram. Det är en satsning som landstinget gör för att förebygga några av våra största folksjukdomar.

Äldre och yngre kvinnaSamordningssköterska för multisjuka och äldre

På vårdcentralen har vi en fast och trygg kontakt för dig som har många möten med vård och omsorg, en samordningssköterska för multisjuka och äldre

Diplom Hälsocentral Bagaregatan

Ett friskare och aktivare liv?

Dina levnadsvanor har stor betydelse för din hälsa. Vi är en diplomerad hälsocentral. Vi kan ge dig råd och ett bra stöd om du vill förbättra dina levnadsvanor. Fråga oss om fysisk aktivitet, matvanor, tobak, alkohol och psykisk hälsa.

Siluetter

Kontakt

Telefon: 0155-24 56 70Telefontider: mån-fre 08:00-17:00
Öppettider: mån-fre 07:30-17:00
Besöksadress: Bagaregatan 3 DHitta till ossPostadress: 611 85 NyköpingFax: 0155-24 56 79
VerksamhetschefMona-Lisa HägvideVerksamhetschef för Vårdcentralen Bagaregatan, Mona-Lisa HägvideTelefon arbete: 0155-24 72 54E-post