Landstinget Sörmlands logotyp

Undermeny

Kulturella och kreativa näringar i Sörmland

Projektet KKN Sörmland som har pågått sedan hösten 2011 närmar sig sitt slut vid årsskiftet. Här på sidan hittar du dokumentation och rapporter från arbetet med projektet KKN Sörmland. Kika också på vår blogg eller vår FB-sida . Framtiden för arbete med Kulturella och Kreativa Näringar i Sörmland ligger just nu på de beslutandes bord. I projektet har vi identiferat olika behov som finns för att stödja tillväxt inom de kreativa och de nya näringarna och det finns även en del förslag på VAD som skulle kunna utgöra en stomme för framtida arbete. Håll koll här på sidan eller via våra andra kanaler!

Kulturella och kreativa näringar


Kreatör, entreprenör, innovatör eller konstnär- kreativitet förenar. Hur kan vi använda kreativ kraft i nya former och sammanhang? Vi tror att det behövs mer omvärldsbevakning, kompetensutveckling och möjligheter till finansiering för att fler nya innovationer och idéer ska genomföras i Sörmland. På den här sidan vill vi koppla ihop alla era goda idéer med de möjligheter som vi vet finns på olika ställen. VÄLKOMMEN!

Vem är du?

Vi vet att det finns entreprenörer av olika slag. Återfallsentreprenören som ständigt utvecklar nya företag och säljer dem. De finns entreprenörer som växt upp med familjeföretagande.  Det finns entreprenörer som drivs snarare av en passion än av att tjäna pengar. Det finns också en del ”ofrivilliga” entreprenörer. Oavsett vem du är så tror vi att du kan hitta en del matnyttigt här. 

Vad erbjuder vi?

Arbetet med projektet KKN i Sörmland 2011-2013 har skett i samarbete med Regionförbundet Sörmland, Länsstyrelsen i Södermanlands län och Landstinget Sörmland.

Kontakt

Error: -1
No results
Error: -1
No results