Landstinget Sörmlands logotyp

Det ska bli enklare att samarbeta med landstinget - Samverkanswebben

2018-06-21

Landstinget Sörmland lanserar nu en Samverkanswebb. En skräddarsydd plattform för kommunikation och samarbete. Innehållet är anpassat för landstingets många samarbetspartners, så som privata vårdgivare, kommuner och andra organisationer och företag, som har gemensamma uppdrag med landstinget.

Samarbetswebben är en del i landstingets arbete med att förbättra organisationens externa webbplatser så att det ska bli lättare att hitta rätt innehåll på rätt webbplats. 

Framöver kommer landstinget att ha tre externa webbplatser, riktade till olika målgrupper:

  • 1177 Vårdguiden, 1177.se, blir den enda och självklara webbplatsen för landstingets och hela landets patientinformation.
  • Nya regionwebben (vid regionbildningen i januari 2019) renodlas för att bland annat fokusera på information om organisationen, vår roll, vårt uppdrag och på rekrytering.
  • Samverkanswebben blir vår plattform för samverkan och kommunikation med samarbetspartners.

– De tre webbplatserna har i grunden olika besökare som använder webbplatserna på olika sätt. Nu förtydligar vi det och delar upp innehållet så att det blir lättare för besökarna att hitta rätt. Samverkanswebben är först ut och riktar sig särskilt till de organisationer och företag som vi arbetar tillsammans med, säger Maria Karlsson, kommunikationsdirektör.

Du hittar samverkanswebben via adressen https://samverkan.dll.se eller via ikonen längst upp till höger på denna webbplats. www.landstingetsormland.se

På Samverkanswebben finns bland annat kontaktuppgifter, styrande dokument och kunskapsstöd inom olika områden och arbetsrum för samarbete och kommunikation inom olika arbetsområden.

Sjuksköterska med läsplatta

Kontakt

WebbredaktörJukka JoonaTelefon arbete: 0155-22 22 30E-post